🚚 Bare i dag: Gratis forsendelse!🚚

Frakt og retur


Bestilling og levering

Først og fremst legger vi stor vekt på kvalitet og service. Men vi ønsker også å kunne tilby produktene våre til lavest mulig pris.

Våre produkter produseres i små mengder, vi gjør dette for å sikre kvalitet og sikkerhet. Når et produkt er bestilt, tar det i gjennomsnitt 7-10 virkedager å komme hjem.

Siden produktet ble levert til posten av leverandøren vår, har Track & Trace-informasjonen - Track & Trace-koden blitt sendt til deg via e-post.

Transportkostnader

Vi tar vare på fraktkostnadene for produktene for egen regning. Alle produktene leveres gratis til deg; det kreves ingen minimumsverdi.

Kommer tilbake

Hvis du ikke er fornøyd med produktet, kan du bytte eller returnere det innen 14 dager. Produkter kan returneres hvis de ikke samsvarer med produktet som finnes i vår nettbutikk. Produktene må returneres i sin opprinnelige tilstand med etiketter og merker. Produktet kan ikke inneholde spor etter brukeren. Vi forbeholder oss retten til å nekte å godta returnerte gjenstander hvis vi mistenker at varene allerede har blitt brukt eller skadet uten feil fra oss. Returkostnader bæres av kunden.

Våre produkter kan bare fjernes fra emballasjen for testformål.

forsendelse.

Ved mottak av de returnerte varene vil vi tilbakebetale kjøpesummen til kontoen din innen 5 dager.

For å motta kontaktskjemaet, vennligst registrer din retur på nettstedet.

Spørsmål om bestillingen?

Har du spørsmål om bestillingen din? Da kan du alltid kontakte oss, også i helgene og utenfor arbeidstiden.