🚚 Bare i dag: Gratis forsendelse!🚚

Ofte stilte spørsmål


Bestilling og levering
Når kan jeg forvente bestillingen min?
Svar: De fleste bestillinger blir behandlet og pakket innen 1-3 virkedager etter mottakelse (unntatt helger og helligdager). Bestillinger plassert etter 9:00 på en ukedag sendes normalt neste virkedag, mens bestillinger som er plassert etter 9:00 på en fredag ​​eller helg sendes på en mandag morgen. Forsikre deg om at postadressen din er riktig og fullstendig.

Når vi sender varer internasjonalt, kan leveringstiden være lengre. Gjennomsnittlig leveringstid er derfor to til tre uker.

Utløpt leveringstid, hvor er bestillingen min?!
Svar: I 99% av tilfellene vil bestillinger bli levert innen beregnet leveringstid. Dessverre kan det noen ganger skje at en ordre blir forsinket i leveringsprosessen. Du kan sjekke statusen for bestillingen din på Track Your Order-siden.

Fikk du ikke noe 3 dager etter beregnet leveringstid? Ta kontakt med oss.

Hva er fraktkostnadene?
Svar: Frakt er gratis

Bytte og returnere
Jeg er ikke fornøyd med bestillingen min, kan jeg returnere den?
Svar: Ja. Du kan returnere en bestilling til oss innen 14 dager etter at du har mottatt den av en eller annen grunn.

Jeg vil returnere en vare, hva skal jeg gjøre?
Svar: Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen din, kan du bytte eller returnere den innen 14 dager etter at du har mottatt den. Produktene må returneres i sin opprinnelige tilstand med etiketter og merker. Produktet må ikke inneholde spor av bruk. Returen må alltid inneholde Track & Trace-koden. Avsenderen er alltid ansvarlig for forsendelsen. For mer informasjon: gå til delen Exchange and Returns. Hvis vi mottar de returnerte produktene, vil vi sørge for at kjøpesummen er på kontoen din innen 14 dager.