🚚 Bare i dag: Gratis forsendelse!🚚

Personvernregler


Personvernregler

Versjon 1.2
Denne siden ble sist endret 28-11-2020.

Vi er klar over at du har tillit til oss. Vi ser det derfor som vårt ansvar å beskytte personvernet ditt. På denne siden vil vi fortelle deg hvilken informasjon vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler inn denne informasjonen og hvordan vi bruker den til å forbedre din brukeropplevelse. På denne måten vil du forstå nøyaktig hvordan vi jobber.

Denne personvernerklæringen gjelder tjenestene til Beloo. Du bør være oppmerksom på at Beloo ikke er ansvarlig for personvernpraksis på andre nettsteder og ressurser. Ved å bruke dette nettstedet indikerer du at du godtar personvernreglene.

Beloo respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet og sørger for at den personlige informasjonen du oppgir blir behandlet konfidensielt.

Vår bruk av samlet informasjon

Bruk av våre tjenester
Når du registrerer deg for en av tjenestene våre eller bestiller et produkt fra oss, ber vi deg oppgi personlige data. Denne informasjonen brukes til å utføre tjenesten eller til å levere ordren. Dataene lagres på Beloo egne sikre servere eller fra en tredjepart.

Kommunikasjon
Når du sender e-post eller andre meldinger til oss, kan vi lagre disse meldingene. Noen ganger ber vi deg om din personlige informasjon som er relevant for den aktuelle situasjonen. Dette gjør det mulig å behandle spørsmålene dine og svare på dine forespørsler. Dataene lagres på Beloo egne sikre servere eller fra en tredjepart.

Informasjonskapsler
Vi samler inn data for forskning for å få en bedre forståelse av kundene våre, slik at vi kan skreddersy tjenestene våre deretter.

Dette nettstedet bruker "cookies" (tekstfiler plassert på datamaskinen din) for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker nettstedet. Informasjonen generert av informasjonskapselen om din bruk av nettstedet kan overføres til Beloo egne sikre servere eller til en tredjepart. Vi bruker denne informasjonen for å holde oversikt over hvordan du bruker nettstedet, for å utarbeide rapporter om nettstedaktivitet og for å tilby andre tjenester relatert til nettstedaktivitet og internettbruk.

Formål
Vi samler ikke inn eller bruker informasjon til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernerklæringen med mindre vi har fått ditt samtykke på forhånd.

Tredjeparter
Informasjonen deles ikke med tredjeparter, med unntak av webapplikasjoner som vi bruker til fordel for vår nettbutikk. Disse dataene vil bare bli brukt til formålet med den aktuelle applikasjonen og vil ikke bli distribuert videre. Videre kan informasjonen i noen tilfeller deles internt. Våre ansatte er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til informasjonen din.

Endringer
Denne personvernerklæringen er skreddersydd for bruken av og mulighetene på dette nettstedet. Eventuelle justeringer og / eller endringer på dette nettstedet kan føre til endringer i denne personvernerklæringen. Det er derfor lurt å regelmessig lese denne personvernerklæringen.

Valg for personlig informasjon
Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å se, endre eller slette all personlig informasjon som for øyeblikket blir gitt til oss.

Juster / avmeld nyhetsbrevstjeneste
Nederst i hver utsendelse finner du muligheten til å endre informasjon eller avslutte abonnementet.

Juster / avmeld kommunikasjon
Hvis du vil endre data eller fjerne deg fra filene våre, kan du kontakte oss. Se kontaktinformasjonen nedenfor.

Slå av informasjonskapsler
De fleste nettlesere er som standard angitt for å godta informasjonskapsler, men du kan tilbakestille nettleseren din for å nekte alle informasjonskapsler eller for å indikere når en informasjonskapsel blir sendt. Imidlertid kan det hende at enkelte funksjoner og tjenester på våre og andre nettsteder ikke fungerer som de skal hvis informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

Tekstmarkedsføring

Tekstmarkedsføring og varsler (hvis aktuelt): Ved å skrive inn telefonnummeret ditt i kassen og initialisere et kjøp, abonnere via abonnementet vårt eller et nøkkelord, godtar du at vi kan sende deg tekstvarsler (for bestillingen din, inkludert påminnede påminnelser om handlevogner) og tekstmarkedsføringstilbud. Tekstmarkedsføringsmeldinger vil ikke overstige X per måned. Du kan avslutte abonnementet på ytterligere tekstmeldinger ved å klikke på koblingen for avmelding. For å sende tekstmeldinger eller bruke automatisering, må du mate telefonnummer eller mottakernavn til importøren vår. Vi lagrer og bruker disse dataene for å vise deg kampanjeanalyser og resultater, inkludert status for meldingstjeneste, sendt status, og i noen tilfeller om kjøpet resulterte i et salg. Hvis du bestemmer deg for å bruke vår lenkeforkortelse i tekstmeldinger, vil vi samle inn informasjon om hvorvidt linken ble klikket på eller ikke, og bruke den til å vise resultater i analysene dine. Enhver annen tredjepartstjeneste som du bestemmer deg for å bruke utenfor smsbump.com (tredjeparts lenkeforkortelse, GA-sporing osv.), Vil du bli henvist til deres spesifikke tredjepartsretningslinjer som du må være enig med. Når vi sender tekstmeldingene, sender vi dataene til vår tekstmeldingsoperatør for å oppfylle leveransen. Informasjon blir bare delt til operatøren vår etter initialisering av en markedsføringskampanje. Hvis mottakerne ikke lenger ønsker å motta meldinger, må de svare på meldingen med STOPP eller kontakte oss på e-postadressen nedenfor, slik at vi kan avslutte abonnementet.

Spørsmål og tilbakemeldinger

Vi sjekker regelmessig om vi overholder disse personvernreglene. Hvis du har spørsmål om denne personvernpolitikken, eller hvis du oppdager at noe er galt, kan du kontakte oss:

info@beloo-norway.com